8 novembre 2019

Presentatie

Het verblijfcentrum van het kasteel in Tilff, gelegen in de vallei van de Ourthe, is ondergebracht in een oude kasteel hoeve uit de 18e eeuw, niet ver van Luik.

Omringd door een uitgebreid park en beschikt over een grote binnenplaats, het is het ideale vakantieverblijf voor het onthaal van diverse groepen : deze structuur past uitstekend voor het verblijf van stages, opleidingen klassen met landelijke omgeving, bezinningsplaats, sportieve groepen, wandelaars, wielrenners, bijeenkomsten … familievergaderingen …

Ons verblijf is zeer ruim en gebruiksvriendelijk ingericht. Hij kan tot 50 personen in onze mooie leefruimten onthalen die zich op de gelijksvloers bevindt. Met 8 kamers op een verdieping (allen met eenpersoonsbed, douche en wastafel) met een professioneel ingericht keuken en een overdekt terras. Neem een kijkje op de pagina bezoek voor meer info en foto’s. Het verblijfcentrum kan « sleutelklare » verhuurd worden, maar het stelt u ook zeer voordelige prijzen aan met een formule voor half – of vol pension.

Voor meer informative van julie dagverblijf.

Diensten :
Talrijke winkels op minder dan 500 m.
Activiteiten :
Sporten ; aangeduide wandelroutes, speeltuinen en montainbike.
Uitgaansleven ; bowling en discotheek.
Cultuur ; bijenmuseum, Luik en zijn culturele leven.
Evenementen ; Carnaval, rommelmarkt, rally’s.